Tiszta, megfizethető és megbízható fűtési megoldások

Cégünk, az Ódor Klíma immár évtizedek óta foglalkozik különböző hűtési és fűtési technológiákkal, és mára légkondicionálók mellett csúcsminőségű hőszivattyúkat is kínálunk.

Az olasz Windex Group hivatalos magyarországi partnerei vagyunk, aminek köszönhetően Windex folyadékhűtők, hőleadók és fan-coilok kizárólag nálunk kaphatóak az országban. Ez nem jelenti azt, hogy más márkákat nem forgalmazunk; Windex hőszivattyú mellett kínáljuk többek között a Syen, Daikin vagy Gree típusait is.
Nem csupán értékesítjük az eszközöket, sőt! Legnagyobb erősségünk a termékek felhasználói igényekhez történő testreszabása, szerelése, javítása, karbantartása és alkatrészekkel történő ellátása.

Mivel alapvetően nem olcsó eszközökről van szó, semmiképpen se bízza azok beszerelését kevésbé megbízható szakemberekre, mivel nagyon könnyen keletkezhet rendkívül jelentős anyagi kár. Azonban amennyiben minket választ, nem kell kellemetlen meglepetésekre számítania. Tapasztalt, elhivatott és szakképzett csapatunk gond nélkül megbirkózik bármilyen feladattal; számunkra nem létezik leküzdhetetlen akadály. Mi nem csupán az általunk forgalmazott termékekre vállalunk hosszú távú garanciát, hanem munkánk minőségére is.

A hőszivattyúkról általánosságban elmondható, hogy jóvoltukból az épületek felfűtése lehetséges fosszilis energiahordozók használata nélkül is, hiszen míg a hagyományos fűtési rendszerek valamilyen fűtőanyagot égetnek el, addig a hőszivattyúk elektromos áram használatával juttatják a hőt az épületbe, nagy mértékben támaszkodva a környezeti energiára. Ezzel a fűtés jelentősen olcsóbban megoldható, mint például gázzal, sőt, napelemek segítségével a fűtés bizonyos esetekben akár ingyenes is lehet!

Az általunk értékesített hőszivattyús rendszerek rendkívül széles teljesítménytartományt fednek le, így lakossági felhasználás mellett ideálisak ipari, kereskedelmi vagy önkormányzati ügyfelek számára is.

A hőszivattyúk telepítése átlagosan valamivel drágább, mint a hagyományos kazánok beszereltetése, azonban figyelembe kell venni, hogy a többletköltségek igen hamar megtérülhetnek, amit követően minden nap pénzt spórolhatunk. Továbbá hőszivattyúval nem csupán fűteni lehet, hanem alkalmasak a levegő lehűtésére, azaz légkondicionálásra is.
Ha felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen kérdése adódna, keresse bizalommal szakértő munkatársainkat, akik készséggel lesznek segítségére! Legújabb termékeinkről, akcióinkról és aktuális híreinkről értesülhet közösségi médiás profiljaink követésével is.


Hasonló cikk: Viselje könnyebben a klímaváltozást!