D-vitaminban gazdag multivitamin

Az alapvető ásványi anyagok és vitaminok pótlása rendkívül fontos, hogy testünk megfelelően működhessen, és ne alakuljanak ki hiánybetegségek.

A változatos, egészséges étrend gondoskodik a legtöbb vitamin utánpótlásáról, azonban a D-vitamin kivételt képez, ugyanis az élelmiszerek csak nagyon kis mértékben tartalmaznak D-vitamint.
A D-vitamin fő forrásai az ember számára a napsugarak, tehát ha nem ér minket elegendő napfény, a testünk nem termel kielégítő mennyiségű D-vitamint. Ennek köszönhetően Magyarországon a lakosság döntő többsége a téli időszak végére D-vitamin hiányban szenved.

A D-vitamin elengedhetetlen többek között az egészséges fogakhoz és csontozathoz, de a normális izomműködés fenntartásához is hozzájárul.

Emellett segíti a kalcium és a foszfor egészséges felszívódását, illetve az immunrendszer megfelelő működését. Fontos szerepet játszik a sejtdifferenciálódás és sejtosztódás folyamatában, és kalciummal kombinálva minimalizálja a csontok ásványi anyag veszteségét posztmenopauzális hölgyeknél.

A Vegnum Multi-D egy olyan multivitamin D vitaminnal, ami egyetlen kapszulában tartalmaz D3-vitamin mellett számos más fontos vitamint és ásványi anyagot is. A 18 különböző vitamin mellett nem kevesebb, mint 29 zöldség, gyümölcs és egyéb növény kivonata is megtalálható benne.
Próbáld ki te is a Vegnum kapszuláit, méghozzá teljesen kockázatmentesen, hiszen ha nem vagy elégedett, küldd vissza a terméket, és mi visszafizetjük az árát! Nálunk a kiszállítás is gyors és hatékony, hiszen mindössze egyetlen munkanapot vesz igénybe.