Viselje könnyebben a klímaváltozást!

Manapság a klímaváltozásnak köszönhetően egyre gyakoribb a szélsőséges időjárás, ami a nem csak több viharral és árvízzel, hanem egyre több, és egyre nehezebben elviselhető forró nyári nappal jár.

Ezeken a napokon jellemzően az éjszaka sem hoz jelentős enyhülést, ami sok embernél jelentősen megnehezíti az alvást. A kialvatlanság pedig számos testi-lelki tünetet okoz, mint például ingerültség, koncentráció- és figyelemhiány, a teljesítmény és a reakcióidő csökkenése.

Egy ventilátor sajnos már nem elég, ezért kézenfekvő egy légkondicionáló vásárlása. Az utóbbi időben ezt rengetegen meg is tették, elvégre elég csupán néhány kattintás az Interneten, és máris remek áron vásárolhat bárki klímát, illetve elég elmenni egy multi áruházba, és levenni egyet a polcról. Sokan bele is esnek ebbe a hibába, és klímafelmérés, vagy profi segítség nélkül választanak és vesznek klímát. Ez később számos kellemetlenséggel járhat, a garancia érvényesítésének nehézségeiről nem is beszélve.

Ha klímát venne, forduljon inkább az Ódor Klímához! Nekünk a szakmánk a klímaszerelés.

Vállalkozásunkat épp az ezredforduló környékén, immár húsz éve indítottuk, azonban már ekkor is tapasztalt szakembereknek számítottunk a klímaszerelés területén, korábbi munkánknak köszönhetően. Legyen szó családi házról, lakásról vagy hatalmas ipari épületről, hűtésben, fűtésben és szellőztetésben nincs számunkra megoldhatatlan feladat.

Klímaszerelés, klíma karbantartás kapcsán Keszthely, Hévíz, Alsópáhok és ezek vonzáskörzetében, ha felhív vagy ír nekünk, időpont egyeztetése után hamarosan felkeressük Önt, és felmérjük, hogy pontosan milyen klímára van szüksége. Ez a helyszíni felmérés Önnek nem kerül egyetlen forintjába sem, és semmilyen kötelezettséggel sem jár. Nálunk a kifogástalan minőség nem kérdéses, még ma is számos légkondicionáló működik, amit tizenöt-húsz éve telepítettünk. Minden egyes termékünkre magyar beszállítói garanciát vállalunk.

Cégünk jó hírnevének fenntartása továbbra is egyik fő prioritásunk, ezért is képezzük magunkat folyamatosan; munkatársaink mindegyike a legmagasabb képzettséggel rendelkezik, illetve jelenleg is továbbképzés alatt áll.