Francia protein diéta

A protein diéta, más néven fehérje diéta vagy ketodiéta olyan, az orvostudomány által is elismert módszer, ami remek eredményeket hoz a fogyásban, mindössze néhány hét alatt.

Legnagyobb előnyei, hogy az izomszövetek megmaradnak, mivel a súlycsökkenés leginkább a zsírtartalékokból történik. A hagyományos diéta során a test akár 40%-át is elveszítheti az izomszöveteinek, ami nagyon könnyen vezethet jo-jó effektushoz. A protein diéta alkalmazásakor ennek esélye minimális.

protein diéta

A ketodiéta alapja a ketózis.

A ketózis az emberi szervezet természetes állapota. Ez abban az esetben jön létre, ha testünket rendszeresen, ideális mennyiségű fehérjével látjuk el, miközben minimálisra szorítjuk a szénhidrát és zsír bevitelét. Ilyenkor a zsírszövetek felhasításával ketonállomány jön létre, ami helyettesíti a szénhidrátokat, mint az emberi test fő energiaforrásait. A protein diétahatására nem csupán a bőr alatti zsír, hanem a szerveket körülvevő zsigeri zsírszövet is csökken. Emellett csökken az édességek iránti vágy, továbbá a vér koleszterinszintje is.

A ketózis nem jár hangulatromlással, éppen ellenkezőleg: az ember energikusnak érzi magát, ráadásul a ketózis a szervezetet méregteleníti is, mivel a test megszabadul mindentől, ami nem szükséges, így a méreganyagoktól is.

A Prodietix protein diéta sokféle finom, és egészséges ételt tartalmaz, amik teljes mértékben kiválthatják a megszokott étrendjét. Kizárólag a legjobb, egészséges alapanyagokból készülnek, amik nem csupán finomak, de létfontosságú vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaznak. Többféle Prodietix protein diéta, más néven diétás programlétezik. Hosszuk az életkortól, illetve a jelenlegi és célként kitűzött testsúlytól függ, ami természetesen személyenként eltér, így érdemes testre szabott protein diétát alkalmazni. Mindebben segítségére leszünk, keressen minket még ma!