Hogyan fokozd az ellenállóképességed?

Változatos, kiegyensúlyozott táplálkozással, rendszeres testmozgással sokat tehetünk immunitásunk megőrzéséért.

A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy a mai gyümölcsök és zöldségek már nem tartalmazzák azt a mennyiségű és minőségű tápanyagot, mint néhány évtizede, ráadásul keveset is fogyasztunk belőle. Emellett mozgásszegény életmódot folytatunk és az étkezési szokásaink is jócskán megváltoztak. Gyakran fogyasztunk előre elkészített- és gyorsételeket, melyek nem járulnak hozzá az egészségünk megőrzéséhez, sőt. A mai modern embernek tehát érdemes étrend-kiegészítők után nézni, amelyek ellátják a megfelelő vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

A C-vitamin, más néven aszkorbinsav óriási szerepet játszik az immunitás növelésében és az egészség fenntartásában. Különösen az őszi-téli időszakban fontos, hogy felkészítsük magunkat a nátha, megfázás és influenza ellen.

Minőségi C-vitamin forrás a Walmark rágótablettája, amely 100mg C-vitamint tartalmaz.

Narancs- és cseresznyeízben kapható, 100 darabos kiszerelésben. Az aszkorbinsav nem csupán az immunrendszerre van jó hatással, hanem a szépségre is. Szükséges ugyanis a normál kollagénképződéshez, ezáltal a csontozat, a fogak, a porcok, a fogíny, a bőr és a körmök egészségének fenntartásához. A C-vitamin és a cink együttesen még hatékonyabb eredményt érhetnek el, ezeket tartalmazza a Herba-Imuno Komplex tabletta is.

A D-vitamin szintén fontos vegyület, amelyre szükségünk van a megfelelő immunitáshoz. Mivel D-vitamin természetes módon csak direkt napfény hatására képződik, a téli időszakban mindenképpen ajánlott a fogyasztása. A Walmark Mega D fedezi a napi szükséges D-vitamin bevitelt, tabletta és spray formájában is elérhető. A D-vitamin az immunerősítés mellett hozzájárul az egészséges csontozat és fogazat megőrzéséhez, a normál izomfunkciók megtartásához, illetve segíti a kalcium és a foszfor felszívódását.
Támogasd te is immunitásod kiegyensúlyozott étrenddel, mozgással és a Walmark magas minőségű étrend-kiegészítő készítményeivel!