Az eredményes diéta a jó alvással kezdődik

A túl kevés alvás előbb-utóbb a tükörben is meglátszik a szem alatti sötét karikák, illetve megviselt arcbőr képében. Emellett számos, komoly egészségügyi kockázattal is jár.

Az eredményes testsúlykontrollhoz is elengedhetetlen az elegendő mennyiségű, valamint minőségű alvás is. Ennek oka, hogy a rossz minőségű alvás hatására megnövekszik a ghrelin, vagyis az “éhséghormon” szintje a szervezetben, aminek hatására sokkal gyakrabban leszünk éhesek. Ezzel párhuzamosan a leptin mennyisége csökken. A leptin a jóllakottság és az étvágy hosszú távú szabályozásában játszik fontos szerepet, valamint a zsíranyagcserében is lényeges feladatot lát el. A leptin alacsony mennyisége az anyagcsere lassulásával jár együtt, tehát a szervezet kevesebb zsírt éget el.

A Nottevit Skinny Sleep kapszula segít a nyugodt alvásban és oldja az esti stresszt.

Használatakor nem kell attól tartani, hogy a szintetikus altatókhoz hasonlóan függőséget okoz. Nem csupán a gondtalan alvásban segít, de a szükséges tápanyagokkal is ellátja a testet.
Egyik fontos összetevője a golgotavirág. Ez a gyógynövényt Európa számos országában használják nyugtalanság, szorongás vagy álmatlanság kezelésére. A kapszula tartalmazza a komló tobozának kivonatát is, ami szintén nyugtató, altató hatásáról ismert. A komló toboz kivonat és a golgotavirág erősíti a macskagyökér hatását, ami szintén megtalálható a Nottevit Skinny Sleep kapszula összetevői között.
A kapszulák doboza a sötétben fluoreszkál, így könnyű megtalálni éjjel, a lámpa felkapcsolása nélkül is.