Nemzetközi költöztetés a legmagasabb színvonalon

Egy költözés már önmagában is igen nagy dolog, azonban ha egy másik országba költözik, túlzás nélkül beszélhetünk az élet újrakezdéséről.

Az egyik legrosszabb, ami csak történhet, hogy nem a megfelelő költöztetőket választja ki, ezért bútorai és egyéb ingóságai nem érkeznek meg épségben új otthonába. Éppen ezért nem érdemes elkapkodni a költöztető cég kiválasztását, hiszen a tét igen nagy. Erősen ajánlott ellenőrizni a referenciákat, értékeléseket korábbi ügyfelektől, amik a vállalkozás weboldalán vagy közösségi médiás felületein megtalálható. Amennyiben sehol sem találunk ilyet, az gyanakvásra adhat okot.

Ezzel szemben a Visszük.hu referenciái könnyedén elérhetőek, hiszen nincs titkolni valónk. A nemzetközi költöztetés a specialitásunkká vált az elmúlt évtizedben, és munkánkat mindig precízen és lelkiismeretesen végezzük. Kifogástalanul elvisszük Európa bármelyik városába, vagy éppen hazaköltöztetjük onnan. Bár tény, hogy a legtöbben Nyugat-Európát választják, mint célállomást, mi Kelet-Európa országaiba is elköltöztetjük. Sőt, egyik külföldi városból a másikba is gond nélkül elszállítjuk ingóságait.

Fontos megjegyezni, hogy nálunk a nemzetközi költöztetés kategóriájába esik az olyan fuvar is, ami nem feltétlenül ível át országhatárokon, de hosszabb, mint 500 kilométer.

Ennek oka, hogy logisztikailag és árazásban egy nagyon hosszú, belföldi fuvar sem nagyon különbözik egy külfölditől.
Szolgáltatásaink elérhetőek magánszemélyek és céges ügyfelek számára is. Keressen minket, ha az ár mellett a minőség is fontos!