Vízlágyítás elérhető áron

Az Agrovíz Kezelési Kft szakterülete a vízkezelési projektek kivitelezése, illetve a háztartási és ipari vízkezelés.

Víztechnológiai berendezések forgalmazása mellett beüzemeléssel, javítással és szervizeléssel is foglalkozunk, illetve nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai tanácsadásra is. Szolgáltatásaink a vízkezelés teljes spektrumát lefedik, miközben a legkorszerűbb vízkezelési technológiákat alkalmazzuk.
Az egyik leggyakrabban alkalmazott vízkezelési eljárás a vízlágyítás, mivel Magyarországon jellemzően kemény a víz. A víz keménysége a benne kioldódott ásványi anyagok koncentrációjától függ. Ezek az ásványi anyagok leggyakrabban kalcium- és magnéziumsók.

A kemény víz többek között azért sem előnyös, mert a vizet használó eszközökben, illetve csövekben vízkőréteget hoz létre.

A vízköves felület ideális táptalajt jelent a különböző baktériumoknak és gombáknak, amik egészségügyi kockázatot jelentenek, mivel számos betegséget idézhetnek elő. A vízkő emellett rövidíti az eszközök élettartamát, és gyakran vezet korai meghibásodásokhoz.

Éppen ezért egy ipari vízlágyító berendezés kiváló befektetést jelent mosodák, éttermek, szállodák, ipari üzemek, kávézók, kórházak, fodrászatok vagy akár fogorvosi rendelők számára, sőt, tulajdonképpen bárhol hasznos lehet, ahol szükség van tiszta vízre.

Egy ipari vízlágyító berendezés működési elvét tekintve megegyezik a háztartásokban használt készülékekkel, csupán méretében tér el.
Forduljon Ön is szakértő munkatársainkhoz, akik segítségére lesznek az Ön számára ideális eszköz kiválasztásában is.