Levelekbe zárt gyógyító erő

Az aloe vera kivonatai széles körben kerülnek felhasználásra a gyógyászatban és a kozmetikai iparban is, és nem véletlenül:

hatóanyagai száma több, mint kétszáz; legalább húszféle nyomelemet, a teljes vitaminskálát és fontos enzimeket tartalmaz. Jótékony hatásait már az ókorban felismerték, népszerűsége évezredek óta töretlen. Számos betegségre, emésztőszervi gondra és bőrelváltozásra nyújt gyógyírt, gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatása miatt sebgyógyításra is alkalmazható.

Az aloe vera Afrikában őshonos, de bárhol megél,

ahol biztosított a száraz és meleg levegő, így napjainkban elterjedt a Földközi-tenger vidékén, Dél-Amerikában és Európa melegebb országaiban is. Az ókori Egyiptomban az örök élet szimbóluma volt, a legenda szerint Kreopátra királynő is aloe verával ápolta a bőrét többek között. Első írásos emléke több, mint 3500 éves.

Az egy literes Aloe Vera Plus ennek a sokoldalú növénynek a 100%-os, tiszta, szűrt kivonata. Ideális táplálékkiegészítő bárki számára, számos jótékony hatása mellett segít leküzdeni a mindennapos stresszt, vitalizálja a szervezetet, ami így ellenállóbb a fizikai és mentális kihívásokkal szemben. Látogasson el a  Gnldshop webáruházba, és legyen Öné még ma!