Költségmegosztásos sétarepülések

Mindig is kedved lett volna kipróbálni a sétarepülést, esetleg időt spórolnál meg üzleti útjaid alkalmával?

Itt az idő, hogy megismerd a költségmegosztásos repülés fogalmát, ha még nem találkoztál vele. Ennek az alapelve, hogy a repülni vágyó utasok és az üres ülőhelyekkel rendelkező pilóták egymásra találnak a Flyboy segítségével, és így mindenki jól jár.

Még Magyarországon is több, mint száz, kisgépek fogadására alkalmas repülőtér található, így gyakorlatilag bárhová eljuthat belföldön is. A Flyboyra számíthat akkor is, ha nyaralásra készül.

Sétarepülés

A költségmegosztásos repülésnek számos előnye van,

például nem kell megérkeznie órákkal korábban a repülőtérre, így az utazás teljes ideje jelentősen, akár 50%-kal is csökkenhet. Akkor is ideális, ha nem szereti a tömeget, ugyanis kényelmes, kis méretű gépekről van szó, a szabad helyek száma általában 1-6 fő.

A repülő utak árai függetlenek az utasok tényleges számától, tehát Ön akkor sem fizet egy forinttal sem többet, ha például a meghirdetett hat férőhelyből négy üres marad.

Keresd fel a Flyboy weboldalát, regisztrálj, és vedd fel a kapcsolatot a pilótákkal, akiknek kérdéseid is felteheted.  A konkrét repülő utakra egy „repülési kérelem” kitöltésével lehetséges jelentkezni. Repülj velünk, nem fogod megbánni!