Kazáncserénél a kéménybélelés is fontos!

A Gázproject kft. az ideális választás, ha kéményrendszert építtetne, kéményt béleltetne, esetleg víz-, gáz- vagy fűtésszerelőre van szüksége.

Cégünket 2006-ban alapítottuk, azonban már évekkel korábban is vállalkozásként voltunk jelen a piacon. Mindig, minden körülmények között a lehető legmagasabb színvonalú munkát végezzük; ennek, illetve több, mint két évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően a Főgáz zrt minősített partnercégei között vagyunk számon tartva. Hasonló partnercégből mindössze tíz darab található egész Magyarországon.
Esetünkben nem kell attól tartania, hogy munkatársaink nem a megbeszélt időpontban szállnak ki a helyszínre, vagy egyszerűen eltűnnek. Számunkra a megbízhatóság, a szakmai becsület és az elégedett ügyfelek mindennél fontosabbak.

Amennyiben az lehetséges, kifogástalanul megjavítjuk hibásan működő kazánját, azonban előfordul, hogy a javítás egyszerűen nem gazdaságos, vagy a kazán annyira elavult, hogy a fenntartása mindenképpen túl drága lenne. Ekkor jön el a gázkazán csere ideje, amit szintén ránk bízhat.

A gázkazán csere nem csupán a szerelés fizikai folyamatából áll, hanem szükség van különböző engedélyekre is. Anélkül, hogy belemennénk a részletekbe, szükség van például hő- és áramlástechnikai számításra, illetve a gázkészülék cseréjét is le kell jelenteni a területileg illetékes gázszolgáltató felé. Mivel mi teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a papírmunkában is kisegítjük. Szoros együttműködésben állunk a területileg illetékes kéményseprő vállalatokkal és egyéb közmű szolgáltató cégekkel is, ami meggyorsítja az ügyintézést.
Amennyiben az új készülék legfeljebb 36 kW teljesítményű, teljesítménye nem nagyobb, mint a cserélendő gázfogyasztó készüléké, illetve a csere nem jár a gázvezeték cseréjével, átalakításával, a gázkazán csere lehetséges egyszerűsített eljárással.

A kazánt mindenképpen a kémény paramétereihez érdemes kiválasztani, ezért lehetőleg a kéménybélelés legyen az első lépés, amennyiben ara szükség van.
Szolgáltatásaink elsősorban Szentendre, Pilisvörösvár, Budakalász, Óbuda, Pomáz, Csobánka, Tahi, Üröm és Leányfalu területén érhetők el.