IELTS nyelvvizsga online felkészüléssel

Nemzetközi egyetemen tanulnál tovább? Angol nyelvterületen dolgoznál?

Vagy csak egyszerűen nyelvvizsgát szeretnél? Ismerkedj meg az IELTS (International English Language Testing System) nyelvvizsgával! Ez egy olyan vizsga, amely a gyakorlati tudást veszi figyelembe. Szintfelmérő, tehát nem lehet rajta megbukni, minden esetben kapsz bizonyítványt. A pontszámok 0-tól 9-ig terjednek, minden vizsgarészre külön pontszámokat kap a vizsgázó, melyet aztán átlagolnak. Középfokú nyelvvizsgához 5,5, a felsőfokú nyelvvizsgához 7 pontot kell elérni a magyar rendszer szerint.

Világszerte és Magyarországon is ez a legnépszerűbb angol nyelvi teszt.

Olyan országok ismerik el IELTS nyelvvizsgád, mint az Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland és még további országok. Ha szeretnél belevágni, az ieltsnyelvvizsga.com online IELTS felkészítő kurzusai és gyakorlófeladatai a segítségedre lesznek.

Regisztráció után jelentkezel a Neked tetsző kurzusra (academic module vagy general module), és már hozzá is férsz a tanulnivalókhoz. Világszínvonalú anyagokat bocsátunk a rendelkezésedre; oktatóvideókat, ebookokat, gyakorló teszteket. Tagsági csomagod egy 30 perces Skype bevezető órát is tartalmaz. Később, ha szeretnél, vehetsz még ilyen Skype leckéket.

Az online IELTS felkészítő anyagokkal rengeteg időt és pénzt fogsz megspórolni.

Tanáraink angol nyelvterületen dolgoznak, angolul szerezték a diplomájukat, így naprakész és aktív tudást adnak át a számodra.