Hatékony megoldások bolti lopások ellen

A Bar-Graph Kft immár több, mint egy évtizede dolgozik azon, hogy segítsen ügyfelei üzletét és értékeit megvédeni, továbbá technical supportot nyújtson és szakoktatásban részesítse a jövő biztonságtechnikai szakembereit, emellett szerviz területén is számíthat ránk.

Minőségi lopásgátló rendszereink minden igényt kielégítenek. Elektronikus áruvédelmi eszközeink alapvetően három kategóriába sorolhatóak: kínálunk akusztomagnetikus (AM), eletromágneses (EM) és rádiófrekvenciás (RF) rendszereket. Az akusztomagnetikus technológia számít az egész világon az egyik legismertebbnek és legelterjedtebbnek. Ennek egyik oka, hogy az 58 kHz frekvencián működő antennák igen változatos formában alakíthatók ki, emiatt egyéb funkciók beintegrálása is lehetséges.

Az elektromágneses rendszerek legnagyobb előnye a nagyon vékony, csaknem láthatatlan címke, amit ráadásul rendkívül nehéz leárnyékolni.

Ennek köszönhetően az alufóliával bélelt táskás lopások száma is minimálisra csökken segítségével. Használata ideális mindenhol, ahol viszonylag kisebb méretű tárgyak védelme a cél, például szuper- és hipermarketekben, illatszer és kozmetikai boltokban, patikákban, könyvtárakban és könyvesboltokban.

Végül meg kell még említenünk a rádiófrekvenciás rendszereket, amik a legbarátságosabb áron elérhető lopásgátló rendszerek. 8,2MHz frekvencián üzemelnek, és változatos formában kaphatóak.

Kínálunk áruvédelmi kapukat, deaktivátorokat, címkéket, etiketteket és kézi detektorokat is. Az etikettek és a címkék közötti legjelentősebb különbség, hogy a címkékkel ellentétben az etikettek többször is felhasználhatóak. Ezek eltávolítására használatosak a deaktivátorok. A kézi detektorokat pedig a címkék és etikettek keresésére használják.

Válassza bármelyik megoldásunkat is, biztos lehet benne, hogy az általunk kínált termékek a legmagasabb minőséget képviselik. Kínálatunk minden darabját teszteljük, így bátran vállalunk mindre 100%-os, teljes körű garanciát.