Emelő gép bérlése Zala megyében

Ha filmet vagy videoklipet forgat, és tervez jeleneteket látványos, magas kameraállásból, egy kosaras emelő nagy hasznára lesz.

Szintén rendkívül hasznos magasfeszültségű vezetékek szerelésekor, épületgépészeti munkák idején, magasabb épületekszigetelésekor vagy festésekor, bádogos munkák végzésekor, csarnokok szerkezetszerelésekor vagy közvilágítás karbantartásakor vagy kiépítésekor is. Emellett fák lombjainak vagy ágainak visszavágásakor, vagy magas termek dekorálásakor is aranyat ér. Azonban az árlistákat áttekintve hamar rájövünk, hogy még a használt, sőt, viszonylag korosnak számító gépek megvásárlása is sokmilliós kiadást jelent, ráadásul a fenntartásuk sem olcsó, miközben egy átlagos cégnek túlságosan gyakran nincs emelőkosárra szüksége.

A gazdaságos és észszerű megoldás egyértelműen a kosaras emelő bérlés.

Miután a ZÉGÉP beszüntette hasonló szolgáltatását, ezt ma kizárólag  Klíma Duó Bt. gépkölcsönzőjétől teheti meg. Kölcsönzési szándékát mielőbb jelezze, ugyanis az igényeket csak érkezési sorrendben tudjuk teljesíteni. A gép kezelésére személyzetet is biztosíthatunk, azonban ha csupán az emelőt veszi igénybe, mindenképpen észben tartani néhány alapszabályt. Az emelőt kizárólag szakképzett személyeknek szabad működtetniük, betartva minden munkavédelmi szabályt. Elengedhetetlenek a megfelelő védelmi felszerelések, mint például sisak, illetve ha bárki szédülést tapasztal, vagy rosszul érzi magát, a munkát azonnal be kell fejezni.

Kosaras emelőnk egy Oil & Steel Octopussy 1412 Twin típusú gép, ami beltéri használatra is tökéletesen alkalmas.

Ennek egyik oka, hogy gumilánctalpai miatt alacsony a fajlagos talajterhelése, így épületek belső burkolata sem sérül használatakor, sőt, füvesített terepen is bátran használható. A kosaras emelő hibrid hajtással rendelkezik, tehát gyors helyváltoztatásra robbanómotort használ, azonban használható hálózati feszültségről (230V AC) is egy hosszabbítón keresztül, így a zárt térben nem bocsát ki kipufogógázokat.

Az emelő 14 méteres magasságig használható, oldalirányban 6.5 méterre tud kinyúlni, tehát feladatok széles körében használható eredményesen.