Előzze meg a betörést otthonában detektív ráccsal

Magyarországon az elmúlt egy évben a százezer főre jutó legtöbb betörés Heves megyében és Budapesten történt.

Annak ellenére, hogy országszerte évek óta csökken a betörések száma, nem szabad a szerencsére bízni értékeink védelmét, ugyanis a bűnözők a klasszikus zárfeltörés és ablaküveg-betörés helyett már továbbfejlesztett, csendesebb, profibb és gyorsabb módszerekhez folyamodnak.

A biztosítók által közzétett listákból jól látszik, hogy a tolvajok legtöbbször készpénzt, nemesfém ékszereket, karórákat, könnyen mozdítható drága műszaki cikkeket (laptop, tablet, fényképezőgép, drón), barkács eszközöket tulajdonítanak el. Nem ritka ezeken kívül a márkás italok, ruhaneműk és illatszerek, Herendi vagy Zsolnai porcelánok, de a drága vadász- és horgászfelszerelések lopása sem. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a betörés gyakran rongálással is jár, melynek helyreállítása még hozzáad az okozott anyagi károkhoz.

Mit tehet Ön, ha szeretné megelőzni az ilyen eseteket?

Első lépésként olyan apróságok is fontosak, minthogy ne hagyjon értékes dolgokat az udvaron, lépcsőházban, illetve, ha elmegy valahova, minden ajtót és ablakot zárjon be (bukóra se maradjon nyitva!). Nyaraláskor ne tegye közhírré a közösségi oldalakon, hogy épp nincs otthon!

Komolyabb védelmet jelent egy riasztórendszer beszerelése, vagy mechanikai biztonsági megoldások, azaz biztonsági rácsok felszerelése. A Pető Védelem Kft. megbízható, masszív detektív rácsok készítését és felhelyezését vállalja országszerte. A detektív rácsok kiválóan alkalmasak családi házak, lakások ajtóinak, ablakainak, teraszainak külső-belső védelmére. Földszinti lakások könnyen elérhető erkélyeire is ajánljuk, de garázsajtókra is tökéletesek. A detektív rácsok 8 mm-es köracélból készülnek, lehetnek fix vagy mozgatható rácsok. A mozgatás lehet kézi vagy motoros, akár kulcsos kapcsolóval vagy rádiós vezérléssel. A tartót és a levezetőket, valamint a redőnyszekrényt lefestjük, így esztétikus összképet érünk el.

Tekintse meg referenciáinkat a petovedelem.hu weboldalon és keressen minket, hogy együtt tehessünk családja és értékei biztonságáért!