A kalcium és magnézium fontossága

A kalcium és magnézium az emberi szervezet számára létfontosságú ásványi anyagok,

folyamatos pótlásuk elengedhetetlen, ha szeretnénk megőrizni egészségünk. Amennyiben életvitelünk az átlagosnál több stresszel jár, kiemelten fontos, hogy pótoljuk a kalciumot és magnéziumot, ugyanis stressz hatására ezek az anyagok a normálisnál is gyorsabban ürülnek ki szervezetünkből.

És hogy ezek hiánya mivel jár?

Kalciumhiány esetén megnő a csontritkulás kockázata, és a szívritmus tökéletes működése sem garantált. Ha szervezetünk nem jut elég magnéziumhoz, fájdalmas izomgörcsökkel számolhatunk, és gondokat okoz az enzimműködésünkben is.

GNLD shop

Némileg meglepő módon az elegendő mennyiségű kalcium magnézium szervezetbe juttatása egészséges és kiegyensúlyozott étrenddel sem biztosított, ugyanis rendkívül kevés élelmiszer tartalmaz jelentősebb mennyiségű kalciumot. Azonban a 180 darabos Kal-Mag Plus D táplálékkiegészítő gondoskodik az ideális mennyiség beviteléről.

A Kal-Mag Plus D ezen felül D vitamint is tartalmaz, ami különösen a sötét, napfényhiányos téli napokban jön különösen jól. Látogasson még ma a Gnldshop webáruházba, ahol regisztráció után kedvezményes áron vásárolhatja meg ezt a kivételes táplálékkiegészítőt!