Velünk minden nap „jó haj-nap”

Amennyiben gyönyörű, látványos hajkoronát szeretnél, méghozzá azonnal, az OxY csatos póthaj a szupergyors és tökéletes megoldás számodra.

A felcsatolást követően máris útra kész vagy, és a hajad sem kell kitenned a ragasztó károsító hatásainak, ráadásul a saját hajad szabadon nőhet, a hajfelvarrás negatív hatásai nélkül.

A csatos póthaj felcsatolása különösen kényelmes és gyors, köszönhetően a remek minőségű, polimer-bevonatú csatoknak.

csatos póthaj

Az alkalommal  együtt váltogathatod a csatokat az outfiteddel együtt: sima és rövid frizura, vagy hosszú, látványos és hullámos; csak a hangulatodtól függ. Ha már régen szeretnéd a hajad megnöveszteni, de nem akar megnőni, a csatos póthaj segítségével azonnal megkapod a szép hosszú hajat. Akkor is ideális számodra, ha hajkoronádat levágattad, és hiányoznak a hosszú, sejmes tincsek; átváltozásod még öt percig sem tart majd. Csatos póthajaink kivételesen könnyűek és gyakorlatilag észrevehetetlenek.

Tökéletesen egybeolvad az eredeti hajaddal, és olyan hatást kelt, mintha egyenesen a fejbőrödből nőne ki; természetes hatást kelt bármilyen szögből. Új tincseid teljes mértékben természetes, kezeletlen emberi hajból készülnek, változatos hosszúságban, sűrűségben és természetesen a legszebb színekben: világos szőke, aranyszőke, eperszőke, hamvas szőke, gesztenye, csokoládébarna, kávébarna, természetes fekete és koromfekete haj közül választhatsz.

Póthajaink a tetejüktől az aljukig luxus minőséget képviselnek, a különleges előállítási módszer folyamán eltávolítjuk a rövidebb hajszálakat, így garantálva az egyenletesen hosszú szálakat. Neked már nem kell vele külön bajlódni, reggelente csak felteszed, és egész nap ragyoghatsz!