Velünk megéri ingatlanba fektetni

Sokan bírálják az ingatlanba fektetőket – mondván, a vagyonuk nem likvid, sokáig tart a hozamhoz jutni stb. Nos, a Four Generations Property egy olyan struktúrát dolgozott ki, amellyel 80%-os likviditás érhető el.

Befektetőink számára egy olyan lehetőséget biztosítunk, amellyel rövid időn belül 1/1-es tulajdonjogot szerezhet, a várható profit pedig igen magas. Az ügylet hozam szempontjából hasonló a tőzsdei befektetésekhez, az azokra jellemző kockázatokkal azonban nem kell számolni. Az ingatlan akár a befektetett összeg ötszörösét is érheti.

Fektessen prémium ingatlanba a Four Generations Property segítségével!

A konstrukció egy életjáradék szerződésen alapul, mely teljesen kockázatmentes. Önnek egyösszegben mindössze az egyébként szükséges tőke 20%-át kell kifizetnie, ezután már csak a havi fix járadék marad, ami járulék- és költségmentes. A tőke elhelyezésével Ön azonnal 1/1-es tulajdonosa lesz az ingatlannak. A szerződő idős személy számára a havi járadék anyagi biztonságot nyújt.
Cégünk vállalja a teljes eljárás lebonyolítását – a szerződéskötéssel, tulajdonosváltással kapcsolatos ügyektől egészen a hozam realizálásáig –, így Önnek nem kell időt és energiát fektetni a földhivatali, ügyvédi ügyintézésre. Rajtunk keresztül prémium ingatlanokhoz is hozzájuthat áron alul.
Igény szerint rendelkezésére állunk ingatlankezelésben is. Ez magában foglalja az ingatlannal kapcsolatos bárminemű ügyintézést, bérbeadást, karbantartást, állagmegóvást és a pénzügyi teljesítések felügyeletét. Mi elvégezzük a munkát, Ön pedig élvezheti a magas profitot! Ingatlankezelői szolgáltatásaink különösen akkor fontosak, ha nem csak egy ingatlanba fektetne, hanem létrehozna egy portfóliót.

A Four Generations Property 2012 óta van jelen a hazai (és azóta már nemzetközi) ingatlanpiacon. Munkatársaink 20 éves szakmai tapasztalata az eddig elért sikerek záloga. Célunk, hogy minél többekhez eljussanak az ingatlanpiacban rejlő fantasztikus lehetőségek, illetve szakértelmünkkel segítséget nyújtsunk a magas hozamú befektetésekben.