Válassza a legjobb minőséget elérhető áron!

Az ipari padlóknak nem csupán az emberek, járművek és szállítóeszközök által generált statikus és dinamikus terhelést kell elviselniük, hanem olyan követelményeknek is meg kell felelniük, mint kopásállóság, csúszásállóság és könnyű karbantarthatóság.

A minőségi önterülő aljzatkiegyenlítés kialakítása emellett esztétikai szempontból is előnyös, mivel elfedi a kisebb-nagyobb egyenetlenségeket is amellett, hogy alapvetően meghatározza, hogy a padlózatra milyen minőségben kerülhet a burkolat.

Az általunk forgalmazott Morfico keverékek gyorskötésű cementet, speciális adalékokat és töltőanyagot tartalmaznak.

A kötőanyag már készre kevert por formájában érkezik meg az építkezés helyszínére, ahol vízzel kell összekeverni, nagyjából 2,6 – 2,7 liter/25 kg arányban. A bekevert anyagot mindenképpen fel kell használni legfeljebb 15-20 percen belül, ezt követően a végrehajtás körülményeitől függően egy-három napon belül következhet a polírozás és csiszolás.

Az MFC MicroTerrazzo tökéletes választást jelent olyan helyekre, ahol jelentős gyalogos forgalom megy végbe, tehát például irodákba, iskolákba vagy üzletházakba, de remek választás családi házakba is.

Alapvetően szürkében és fehérben kapható, azonban vevői kérésre egyéb színárnyalatok is választhatóak.
Cégünk, az Epo-trend Kft. portfóliója továbbá kiterjed többek között betoncsiszolásra, por- és iszap kezelésre, betonozásra, szervizre, talajtömörítésre és technológiai oktatásra is. Bizonyos gépeink vállalkozások számára ki is bérelhetőek.