Teljeskörű fogászati ellátás Budapesten

Sokan ha meghallják a fogorvos szót, rögtön összerezzennek és kellemetlen élmény jut eszükbe. A Király Dent Fogászat Budapesten segít felülírni ezeket a beidegződéseket és eléri, hogy Ön elégedetten és megkönnyebbülve távozzon.

A fogászati rendelő Budapest szívében várja szeretettel pácienseit kellemes környezetben, a legmodernebb eszközökkel felszerelve.

A Király Dent fogászati magánklinikán szinte bármilyen kezelés – beleértve az esztétikai fogászatot is – elérhető, az általános szájhigiénés kezeléstől, fogszabályozástól a szájsebészeti beavatkozásokon át egészen a fogimplantátumokig. Nálunk fogászati ügyelet 0-24 órában rendelkezésére áll, hiszen tudjuk, hogy a fogfájás nem válogat, és ilyenkor azonnal jól jön a segítség.

király dent fogászati rendelő

Bármilyen komplikált fogászati problémája is van, mi találunk megoldást rá exkluzív rendelőnkben.

Nagyobb beavatkozások – műtét vagy altatás – esetén pihenőszoba is a rendelkezésére áll, ahol megfigyelés alatt tartjuk és vigyázunk Önre. Sokan félnek a legkisebb fogorvosi kezeléstől is, ezért rendelőnkben megteremtettük a lehetőséget az altatásra, illetve éber szedációra. Az éber „altatás” során a páciens szó szerint nem alszik, csak kábult állapotban van. A Király Dent Fogászat Budapesten csúcstechnológiával felszerelt fogászati rendelőjében várja az egészséges és gyönyörű mosolyra vágyókat.