Tedd hálószobád még otthonosabbá!

Az igaz ugyan, hogy a hálószoba legfőbb funkciója – ahogyan a neve is mutatja – az, hogy aludjunk benne, emellett lehet még a pihenés, kikapcsolódás helyszíne is, ezért sem mindegy, hogy milyen hálószoba lámpa lesz a berendezésének része. A hálószoba lámpáknak nem egyszerűen „csak” világítaniuk kell, de létfontosságúak a helyiség bensőséges, otthonos hangulatának megteremtésében is.

Egy hálószobának nem kell fényárban úsznia, ezért az ideális hálószoba lámpa inkább tompa, meleg fénnyel látja el a helyiséget.

Azonban amennyiben szeretsz az ágyban is olvasni, szükséged lesz egy erősebb fényű lámpára is. Ilyen célra rendkívül praktikusak az állítható fényerejű lámpák, de az igazán huszonegyedik századi megoldást az okos villanykörték jelentik, amiknek nem csupán a fényerejét, de akár a színét is vezérelhetjük egy telefonos app segítségével.

A legfontosabb hálószoba lámpa általában mennyezeti. Érdemes megemlíteni azt a kis belsőépítészeti trükköt, hogy egy alacsony plafonnal rendelkező szoba optikailag nagyobbnak tűnik egy függőlámpától. A Dodo Home számos lámpát kínál, választékunkban a modern stílustól az elegáns, visszafogott darabokig számos stílus képviselője megtalálható, például az igazán retro, vintage hálószoba lámpákat sem kell máshol keresned.

Válassz több fajta fényforrást, amik kombinációjával rétegezett megvilágítás teszi hálószobád még hangulatosabbá. A csillárok, függőlámpák mellett egyébként is szükség van más típusú hálószoba lámpákra. Ilyenek például az ágy két oldalán található olvasólámpák az éjjeliszekrényeken. Bármelyik üres sarkot remekül feldobja egy elegáns állólámpa; krómozott lámpáink különösen közkedveltek és trendinek számítanak manapság.

Nézz be te is a Dodo webáruházába, és találd meg még ma az otthonodba leginkább illő, vagy a stílusodhoz legközelebb álló hálószoba lámpákat! Termékeink minőségével garantáltan elégedett leszel, ezt a tizenöt napos ingyenes visszaszállítás is biztosítja. Sőt, az emeletre való szállításban is segítő kezet nyújtunk.