Szülinapi zsúr otthon

Amikor közeleg kisgyereked szülinapja, látod rajta, hogy napról napra egyre izgatottabban várja a zsúrt és a meglepetéseket. A szülinapi program lehet otthon vagy más helyszínen is, például sok játszóház és gyorsétterem is vállal gyerekzsúrokat, de kirándulhattok is egy állatkertbe, cirkuszba, szabadulószobába, stb.

Maradandó élményt jelenthet a gyerekeknek egy ilyen különleges szülinapi program, de az otthon rendezett zsúrnak is egyedülálló varázsa van.

Házhoz is szervezhetsz profi segítőket, például bohócot, bábelőadást, arcfestőt és csillámtetoválót, lufihajtogatót, stb. Ha olyan játékot keresel, amit egyszerre az összes kis vendég játszhat, akkor egy kincskereső játék a legjobb választás. A LogiKoffer egy bérelhető kincskereső küldetés, melyet egy bőröndbe csomagoltunk. Neked mindössze néhány tárgyat kell elrejtened és már indulhat is a móka.

A szülinapi program az idén tehát lehet egy szórakoztató, izgalmas kincskeresés, amit a gyerekek imádni fognak.

A koffer sok-sok meglepetést tartogat; mágikus tárgyak, trükkös eszközök és titkos kódok segítenek a kincs megtalálásában. A jutalmakról mi gondoskodtunk, de lehetőséged van saját meglepetést is elhelyezni a bőröndben. A LogiKoffer szülinapi programok többféle témakörben elérhetők. Kalózok elől elorozni az aranyat, dzsungelben felkutatni a kincset, vagy megszerezni a híres Nemzetek Aranyát?

Bármelyiket is választod, a szórakozás és a siker garantált! A kincs megtalálása után jöhet a torta!