Szabaduljon meg az allergiát okozó poratkáktól

Az emberek többsége nem is gondolná, hogy az ülőgarnitúrák, ágymatracok és ágybetétek mennyi port és szennyeződést tartalmaznak. Még a tisztaságra kényesen ügyelő családok is megfeledkeznek a láthatatlan szennyeződésekről. Az ágybetétben található poratka és annak ürüléke az egyik legfőbb oka a porallergiának. Ezen felül az izzadsággal szennyezett ágybetét kitűnő melegágya a különböző baktériumoknak. Ezért is indokolt évente legalább egyszer mélytisztítani az ágybetéteket, ágymatracokat, kanapékat, heverőket.

A Szabó Gépkölcsönzőből a kárpittisztítógép kölcsönzés Budapesten végtelenül egyszerű.

Ön csak telefonál, megrendeli a gépet, mi pedig a megbeszélt időpontban házhozszállítjuk azt, a munka végeztével pedig vissza is visszük. A kárpittisztítógép használata nem igényel szaktudást, könnyű kezelni, kollégánk a kiszállításkor be is mutatja hogyan kell. Ön is meglátja mennyivel hatékonyabban tisztíthatja ki bútorkárpitjait, szőnyegeit, ágybetéteit egy ilyen Kärcher géppel, mint egy hagyományos porszívóval és tisztítószerekkel.

Kímélje magát, hagyja, hogy a kárpittisztítógép dolgozzon Ön helyett!

Használatával eltávolíthatjuk a poratkákat, baktériumokat, állatszőrt és különféle szennyeződéseket. Nemcsak tisztít, de fertőtlenít is, így különösen ajánlott kisgyermekes családoknak, allergiás személyeknek, illetve kisállatot tartó családoknak is. A kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest minden kerületében ugyanannyiba kerül, a kiszállítási díj nem függ a távolságtól, és kaució sincs nálunk. Hívja a Szabó Gépkölcsönzőt!