Profi takarítógépek elérhető áron

Az Interclean Kft. legfőbb tevékenységi köre takarítástechnológiai termékek nagykereskedelmi forgalmazása.

A lehető legjobb ár/érték arányban kínálunk kifogástalan minőséget, mindig a szükséges mennyiségben. Emellett többek között professzionális takarítógépek is bérelhetőek tőlünk. A takarítógép bérlés olcsó, így téve elérhetővé bárki számára a profi gépek használatát. A takarítógép bérlés nem csak pénztárcabarát, de Önnek rengeteg időt és energiát is megspórol, mivel ezekkel a gépekkel nagy teljesítményüknek köszönhetően számottevően gyorsabban és kisebb erőfeszítéssel végezhet a takarítással. További előnye, hogy a hagyományos porszívókkal ellentétben takarítógépeinkből nem távozik por, ugyanis minden szennyeződést egy külön víztartályba gyűjt össze. Kiváló eredményekkel használhatja kanapéin, fotelein, ágybetétjein, matracain és autója kárpitjain.

A porallergiára hajlamos ügyfeleink is fellélegezhetnek, ugyanis az allergiájukat okozó poratkáktól is könnyedén megszabadulhatnak ezentúl, mivel a gép eléri ezeket az élősködőket is, a porszívóval vagy a kézi súrolással ellentétben.

A takarítógép bérlés különösen gyors és egyszerű, minimális papírmunkát és ügyintézést igényel. Nálunk nem csupán napi, de heti, havi, sőt, hosszútávú bérlés is elérhető.