Pest megyei szolgáltatásokról általánosságban

Duguláselhárítás Pest megyében

A dugulások sajnos előbb vagy utóbb, de minden háztartásban felbukkannak. Bizonyos esetekben a  dugulások saját kezűleg, házilag is megszűntethetőek, azonban érdemes tudni, hogy a tapasztalatok szerint a TV-ben gyakran reklámozott, drága lefolyótisztítók csak a legritkább esetben használnak, megvásárlásuk így gyakran csak pénzkidobás. Megelőzésre talán használhatóak, azonban ha a mosogató eldugul, sokkal hatékonyabb, ha első lépésként a mosogatótálca lefolyócsonkját ellenőrizzük egy hosszú pálca segítségével. Ha ez átjárható, ellenőrizzük hasonló módon a többi csövet és szifont is. Amennyiben a dugulás továbbra is fennáll, alaposan tisztítsuk ki a szifont. Néhány, konyhában fellelhető dologgal is érdemes egy próbát tenni, ilyen például a sütőpor és az ecet keveréke. Segíthet a forró víz ecettel vegyítve, vagy a forró víz, ecet és szódabikarbóna elegye is. Kesztyűben, a szemre vigyázva és megfelelő szellőztetés mellett lúgkő és a forró víz is megérhet egy próbát.

Fontos tudni azonban, hogy vannak olyan dugulások, amikor hiába az igyekezet és a kézügyesség, a feladat megoldhatatlan valódi szakértelem, tapasztalat és professzionális eszközök nélkül.

Aggodalomra viszont semmi ok, csak vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk! Magasnyomású csatornamosó (WOMA) berendezéssel és jelentős teljesítményű spirálos duguláselhárító gépekkel dolgozunk, és a Pest megyei szolgáltatásokról általánosságban elmondható, hogy hívása után pár órával meg is érkezünk, sőt, Pest megye kiemelt településein ez az idő mindössze két óra.

Munkánkra harminc napos garanciát vállalunk minden esetben, továbbá szem előtt tartjuk a higiéniát, így nem hagyunk magunk mögött felfordulást, és a dugulásokat bontás nélkül szüntetjük meg, tehát munkánk során semmilyen kellemetlenséget nem okozunk ügyfeleinknek.

Áraink korrektek, továbbá nálunk nincsenek rejtett költségek sem. Sem kiszállási díjat, sem hétvégi felárat nem számolunk fel, továbbá ünnepnapokon is bátran fordulhat hozzánk.