Páros fotózás Budapest legromantikusabb helyein

A pároddal, lelki társaddal utazni és felfedezni egy csodálatos, addig ismeretlen várost igazi életre szóló élmény. Örökítsétek meg a közösen átélt legszebb pillanatokat! Ebben segít Homor Bernadette couple photographer Budapesten.

Szeretnétek magatokról profi és tökéletes fényképeket? Felejtsétek el a művies, beállított műtermi fotózást! Persze annak is megvan a szépsége, de igazán élettel teli, spontán és ragyogó képeket csak megfelelő helyszínen lehet készíteni. Erre tökéletes Budapest városa, hiszen több tucat szebbnél szebb látnivalóval, patinás épülettel és alélegzetelállító dunai panorámával is rendelkezik. Így, ha utazás, kikapcsolódás céljából idelátogattok, netán kimondottan a fotózás miatt jöttök, mindenképpen egy csodálatos és felejthetetlen élményben lesz részetek. A fotósorozat egy érzelmekkel teli, személyes történet nektek, rólatok. Az elkészült magas minőségű fotókkal boldogan büszkélkedhettek családtagok, barátok előtt, de kettőtöknek is örök emlék lesz, amit majd az unokáitoknak is megmutathattok.

Homor Bernadette couple photographer Budapest gyönyörű pontjain vállalja meglepetés eljegyzésed megörökítését, illetve a tervezésben és a kivitelezésben is segítségedre lesz. Gondoskodik róla, hogy minden simán és gördülékenyen menjen, hogy az eljegyzés pillanata tökéletes legyen. A romantikus eseményről legalább 40 profi, szerkesztett fotót és akár egy rövid kis videót is kaptok. Igény szerint élő zenés kíséret, díszítés (virágszirmok, gyertyák…), a várva várt „igen” után pezsgő vagy virágcsokor is járhatnak az eljegyzési fotózás csomaghoz. Bernadette minden apró részletben segít neked, hiszen érthető, hogy ilyenkor alapból izgulsz, szeretnéd, ha minden tökéleteslenne. Budapest szerencsére bővelkedik olyan helyszínekben, amelyek ideális pontjai egy romantikus lánykérésnek. Az alábbiak közül választhatsz: Budai Vár, Halászbástya, Várkert bazár, Lánc híd, Szabadság híd, Szent István Bazilika, Margit sziget és Szentendre.Akár egyedi helyszínt is választhatsz, ami számotokra jelent valamit, például ott ismerkedtetek meg vagy ott csókoltátok meg egymást először.

Homor Bernadette couple photographer Budapestképei vizuálisan megörökítik azt a csodálatos érzést, amit tápláltok egymás iránt, mindezt festői helyszíneken. Vegyetek részt ti is egy egyedi, profi fotózáson!