Nem csak személyautó bérléskor állunk rendelkezésre

Egy saját autó fenntartása napjainkban komoly állandó költségekkel jár,

a megvásárlásáról és a gyakori, váratlan kiadásokról már nem is beszélve. Azonban vannak helyzetek, amikor nem hagyatkozhatunk a tömegközlekedésre, például egy családi nyaraláskor, illetve gyerekekkel minden esetben kényelmesebb egy autóval utazni. Ilyen esetekben a legolcsóbb és legkézenfekvőbb megoldás a Green Autókölcsönző.

Autóbérlés Budapesten, amikor csak szüksége van rá! Tőlünk megkapja a kifogástalan műszaki állapotú, tiszta és felszerelt autót, Önnek már csak vezetnie kell, sőt, ha igényt tart rá, sofőrt is biztosítunk a kiválasztott járműhöz. Az autóbérlés rendkívül egyszerű, csak válassza ki a járművet weboldalunkon, és vegye fel velünk a kapcsolatot.

Járműveinkhez féláron jár az autópálya matrica,

így amennyiben fizetős útszakaszon kíván vezetni, előzetes egyeztetés után elintézzük Önnek a szükséges matricákat, aminek köszönhetően pénzt és időt is spórol. Nem csak személyautó bérléskor állunk rendelkezésre; bérelhet tőlünk teherautókat, kisbuszokat vagy hűtőautót is. Ne feledje: ha autóbérlés Budapesten, csakis a Green Autókölcsönző!