Nehéz gép szállítás belföldön, megbízható csapattal

Ha nagy és nehéz tárgyat kell mozgatni, költöztetni, általában speciális eszközökre van szükség.

A Speciál Szállítás csapata erre szakosodott; nem szokványos helyekre vagy helyekről átlagon felüli súlyú és/vagy méretű tárgyakat helyezünkki vagy emelünk le akár ablakon keresztül. Mivel az ilyen munka nehéz és összetett, együttműködő, rutinos csapatra van szükség, ez szinte még a felszereltségnél is fontosabb. Emellett előre tudnunk kell, hogy a mozgatandó tárgyat hogyanés milyen eszközzel fogjuk a helyéről kiemelni, illetve hogyan szállítjuk majd a kívánt helyre. Számunkra nem okoz gondot a zongora, páncélszekrény, orvosi, ipari berendezések, nehéz gépek szállítása.

A nehéz gép nálunk nem járművet, munkagépet jelent, hanem elsősorban olyasmit, mint eszterga gépek, kültéri klímaegységek, kazánok, villanykályhák, jakuzzik, kapcsolószekrények stb.

Szinte nincs olyan tárgy, berendezés, amit ne mozgattunk volna már az évek során. Szolgáltatásainkat az ország bármely részén végezzük, Budapest területén és Pest megyében kérésre ingyenes helyszíni felmérést végzünk.Vidéki helyszín esetén szükségünk van a költöztetendő gép nevére, típusára, a szállítás lehetséges útvonalának leírására. A tervezést, így később a munkát is előre megküldött fotókkal, videókkal megkönnyítheti a számunkra.

Felszerelésünk európai színvonalú, kiváló eszközeink vannak a nehéz gép szállításra. Több teherautótípussal rendelkezünk, de KCR önrakodó darusautót is biztosítunk, ha 1 tonna feletti a súly. Bízza ránk a speciális szállítást!

Lakossági és vállalati ügyfeleknek egyaránt rendelkezésére állunk.