Ne nyomtasson akármivel a Toner Depot segít

Amikor a nyomtatóban pótolni kell a tintapatront vagy a tonert, sokan elkövetik azt a hibát, hogy túl nagy kompromisszumot kötnek, és az elérhető legalacsonyabb árú megoldást választják.

Azonban mint tudjuk, nem mindig az a legolcsóbb, ami a legkevesebbe kerül. Az eco, azaz B minőségű patronok megvásárlása például hiába tűnik jó üzletnek, a rossz minőség gyakran megbosszulja magát, többek között a nyomtatási képen a színhűség csapnivaló lehet az olcsó festékpor miatt, de a kelleténél kevesebb felhasznált alapanyag is okozhat gondokat. Amennyiben mindenképpen színvonalasan szeretne nyomtatni, vásároljon nyomtatójába a Toner Depotból! A gyári, eredeti tintapatronok és tonerek mellett alternatív és kompatibilis patronokat is kínálunk.

Ezek minősége minden esetben kiváló, erről többek között a SIRA Certification, SMTC és Bureau Veritas tanúsítványok is tanúskodnak.

Széles választékunkban megtalálja a legnépszerűbb nyomtatómárkák, mint például az OKI, Panasonic, Ricoh, Sharp, Dell, IBM, Konica Minolta, Xerox, Hewlett-Packard (HP), Kyocera, Toshiba, Philips, Lexmark, Samsung, Epson és Canon elterjedtebb típusaival kompatibilis tonereket és patronokat, azonban ha mégsem találná a kívánt terméket, kérésre munkatársaink beszerzik azt Önnek.

Mivel a nyomtatáshoz nem csupán tintapatronra van szükség, így nálunk kiváló minőségű fotópapírok és irodai papírok is megtalálhatóak, továbbá dokumentumok archiválására kiváló USB kulcsokat és adathordozókat is kínálunk.