Ne hagyja, hogy a láz győzzön!

Bár az influenza szezon nem a nyárra jellemző, a nátha, megfázás vagy meghűlés összeszedhető a forró évszakban is.

Ennek oka, hogy ezek a betegségek nem a hideghez kötődnek, hanem vírus terjeszti őket. Azonban érdemes tudni, hogy az inkább nyáron terjedő enterovírusok nagyobb eséllyel okoznak hirtelen felszökő lázat, mint az inkább ősszel jellemző rhinovírusok. A láz alapvetően a test egy védekezési mechanizmusa, ami akkor jelentkezik, amikor szervezetünk felveszi a harcot valamilyen fenyegetéssel, például vírusos vagy bakteriális fertőzéssel.

37°C feletti testhőmérsékletet hőemelkedésnek tekintünk, azonban 38°C fölött már lázról beszélünk.

A magas lázat mindenképpen érdemes kezelni. Erre számos, jól bevált házi praktika is létezik, ilyen például a homlokra, bokára és csuklóra tett hideg borogatás, vagy akár az egész test vizes lepedőbe történő csavarása is. Azonban mindenképpen ajánlott, hogy mindig legyen otthon lázcsillapító gyógyszer is. Amennyiben nincs otthon, vagy már lejárt a szavatossága, a gyogyline.hu webáruház tökéletes hely a lázcsillapító beszerzésére. A gyogyline.hu egy több, mint tíz éves online patika, ami mögött a jónevű Gyógyhír Gyógyszertár áll.

A kiszállítási időnk igen rövid, ugyanis ha a megrendelt termék nincs készleten, akkor sem tart tovább két-három munkanapnál, de egyébként csupán egy vagy két nap. Azonban láz esetén ennyi késlekedés is sok, ezért mindenképpen érdemes előre gondolkodni. Több típusú lázcsillapítót kínálunk; talál nálunk lázcsillapítót tabletta, por, kapszula és folyadék formájában is. Láz esetén a lázcsillapító mellett fontos a sok pihenés is.

Mivel a lázas beteg sok folyadékot veszít, ezért annak pótlásáról sem szabad megfeledkezni.

A lázcsillapító gyógyszerek a láz elmulasztása mellett javítják a beteg általános közérzetét, illetve megszüntetik a lázzal járó fejfájást is.
Vegye szemügyre a GyógyLine online patika lázcsillapító gyógyszer választékát és rendelje meg az Önnek ideálisat!