Ne bízza értékei védelmét a véletlenre

Amennyiben viszonylag alacsony biztosítási értékhatárral rendelkező vagyontárgyait, vagy fontos iratait szeretné kiemelten biztonságos helyen tudni besurranó tolvajoktól, vagy más illetéktelen személyektől, bútorszéfeinket ajánljuk akár irodájába, akár otthonába.

A bútorszéf kifejezés a Möbeltresor szó nyersfordítása.

A bútorszéf állhat szabadon, vagy kerülhet valamilyen bútorba, azonban bútorban elhelyezni csak akkor ajánlatos, ha a bútorszéfet a falhoz vagy a betonhoz tudjuk rögzíteni, a bútor alját vagy hátulját kivágva. Kiváló ár/érték arányú bútorszéfek széles választékát találja a Banktech Safe Kft webáruházában.

A digitális bútorszéfek, kulcsos vésznyitási lehetőséggel ideálisak irodájába belső visszaélések ellen.

Trezortech BK otthoni kulcsos bútorszéfeink alacsony súlyuknak és kompakt méreteiknek köszönhetően nem okoznak fejtörést akkor sem, amikor lakásában keres nekik helyet. A különböző típusú zárak közötti biztonságtechnikai különbség irreleváns, a különbség használatuk kényelmében rejlik. Ne bízza értékei védelmét a véletlenre, látogasson el még ma webshopunkba, és válassza ki a lehetőségeihez és igényeihez szabott bútorszéfet még ma!