Mesés választék a Harisnya Outletnél

Amit manapság harisnya alatt értünk, a középkor óta létezik; az 1300-as évek óta hordják, ekkoriban még selyemből készítették, ami Európában luxusnak számított, ezért leginkább a gazdag nemesek között volt népszerű viselet.

A női harisnya első említése is ebből az időszakból származik, azonban ekkoriban még rejtett ruhadarab volt, amit nem tettek közszemlére, inkább eltakartak jellemzően több rétegnyi ruhával.

női harisnya

A reneszánsz korára már a gazdagság szimbólumai voltak a divatos, gazdagon díszített darabok. A ma elterjedt modern, nejlonból készült  női harisnyák körülbelül nyolcvan éve jelentek meg, és kezdetben akkora volt rájuk a kereslet, hogy az üzemek lépést sem tudtak tartani vele. A nyolcvanas, kilencvenes években némileg a háttérbe szorultak, részben a női nadrágok széleskörű divatja miatt, azonban mára ismét fénykorukat élik, elég csak a cicanadrágok, más néven leggingsek térhódítására gondolni.

A női harisnyák kínálata ma szélesebb, mint valaha.

A Harisnya Outlet sokszínű választékában megtalálod a hétköznapi és alkalmi harisnyanadrágokat, zoknikat, leggingseket és combfixeket a klasszikus, fekete vagy natúr színektől a divatos mintásakig, amikkel az egyszínű ruháid dobhatod fel. Vastag harisnyáink ideális viseletek a téli hidegben is, ráadásul épp olyan csinosak, mint a vékonyabb modellek.

Természetesen az igényes és nőies öltözködés nem méret kérdése, válaszd ki te is a neked megfelelő darabot plus size és alakformáló harisnya kollekcióinkból.