Lakás költöztetés profin, remek áron

Egy költözés nem olyan dolog, amit bárki félvállról vehetne, mivel mindig jelentős változásokat hoz. Ha azt szeretnéd, hogy költözésedkor minden a lehető legsimábban menjen, profik segítségére van szükséged.

És miért is ne szeretnéd! Vannak, akik a költözést maguk végzik, és személyautóval hurcolják el a bútoraikat új otthonukba, természetesen több fordulóval. Azonban gazdaságosnak ez semmiképpen nem nevezhető a benzinköltségek miatt, ráadásul rengeteg munkával jár, miközben még csak nem is biztonságos a nehéz bútorok cipelése a kellő tapasztalat nélkül.

Válaszd inkább a Bauer Tehert!

Mi garanciát vállalunk arra, hogy minden holmid pontosan olyan állapotban érkezik meg új otthonodba, mint amilyenben elindult. Szakértelmünkben minden körülmények között megbízhatsz, ezt a harminc év alatt felépített szakmai hírnevünk biztosítja. Az is árulkodó tény, hogy cégünk a Siemens hivatalos bútorszállítója.
Egy lakás költöztetés 2, 3 vagy 4 fős brigádokkal történik. Ez a létszám ideális kis garzonlakások vagy akár nagyméretű családi házak elköltöztetésére is. Természetesen nem a lakás mérete a leginkább lényeges, hanem a bútorok száma, illetve, hogy hány emeletet kell leküzdeni a bútorok szállításakor. Azonban általánosságban elmondható, hogy egy viszonylag kicsi, 35 négyzetméteres lakás költöztetése megvan akár 3 vagy 4 óra alatt is 2-3 fővel. Egy közepes méretű, 50-70 négyzetméteres lakás költöztetése Budapesten belül átlagosan 5-6 órát vesz igénybe, egy nagy, 100 négyzetméter körüli ház viszont már inkább 4 fős csapatot követel, és 6-8 óráig is eltarthat a lakás költöztetés.

Legyen a brigádunk bármekkora is, figyelembe kell venni, hogy egy ember nem a hordásban vesz részt, hanem a teherautónál elvégzendő feladatokért felel. Ő rendezi el az ingóságokat, hogy minden elférjen, és ne sérüljön semmi, emellett őrzi is a már felrakodott bútorokat és holmikat.

Profi költöztetőként a bútorok szakszerű elszállítása mellett a bútorok szerelését és a csomagolást is ránk bízhatja. Ebben az esetben leszereljük a csillárokat, karnisokat, szétszereljük a bútorokat. Utóbbira csak a nagy és nehéz bútorok, például két- vagy háromajtós szekrények esetében van szükség, amik könnyedén megsérülhetnek szállításkor szerelés nélkül. Csomagolásban is profik vagyunk, a műszaki eszközöket speciális dobozokba rakjuk, a ruhaneműt állított, akasztóval ellátott dobozokba pakoljuk. Amennyiben inkább magad csomagolnál, akkor sem kell a dobozok, fóliák és ragasztók miatt aggódnod, azt ugyanis beszerezheted tőlünk is; akár két héttel a költözés előtt kiszállítunk neked mindent, ami csak kellhet.
Kérj tőlünk ajánlatot még ma! Már egy telefonbeszélgetést követően is viszonylag pontos árajánlatot tudunk adni. Nálunk nincsenek apróbetűs részek, sem rejtett költségek, de még hétvégi felár vagy emeleti díj sem.