Korrekt és teljeskörű irodatakarítás Budapesten

Egy cégről sokat elárul a telephelyének, irodáinak állapota és tisztasága.

Egy rendszeresen takarított munkahelyre szívesebben jár be az ember dolgozni, ráadásul az ügyfelek szemében is pozitív benyomást kelt, ha egy makulátlan helyre érkeznek. Ha szeretné, hogy az irodaház ragyogjon, bízza profi csapatra a piszkos munkát!

A Korrekt Takarítás az Ön által meghatározott időben végzi a takarítási munkát – általában korán reggel vagy késő délutáni, esti órákban, de hétvégén is, hogy ne zavarjuk a dolgozókat.

Vállalunk rendszeres irodatakarítást, illetve alkalmi nagytakarítást is akár többezer négyzetméteres irodaházakban.

Csapatunk a munkájukra igényes kollégákból tevődik össze,így biztosítva a minőségi, precíz szolgáltatást. Az irodatakarítás keretein belül igény szerint elvégezzük a bútorok és eszközök portalanítását, szemeteszsákok cseréjét, porszívózást, kárpit- és padlótisztítást, folyosó, konyha és mellékhelyiségek takarítását, csempék, ajtók, ablakok pucolását, függönymosást, növények, kertek gondozását stb. A higiéniai fogyóeszközöket feltöltjük, illetve pótoljuk, a konyhában használt konyharuhát, törölközőt kimossuk. Természetesen más takarítási feladatokat is szívesen ellátunk, minden csak megegyezés kérdése.

Cégünk fontosnak tartja a környezet óvását, és ha ügyfelünk is hasonlóan gondolkodik, választhat bioirodatakarítást. Ilyenkor 100%-ban lebomló, öko tisztítószereket használunk a munka során. Persze nem kell megrémülni, nem ecetszagra fog másnap bemenni dolgozni. Ugyanolyan friss, kellemes és tiszta illat fogadja majd az irodában, mint a hagyományos takarításnál.

Ha úgy gondolja elnyertük bizalmát, keressen minket!