Költöztetés Budapesten átláthatóan a Servitiusszal

Ha pontos és megbízható költöztető csapatot keres, a Servitius Transport a megoldás! Cégünk évek óta foglalkozik bútorszállítással, fuvarozással, így elmondhatjuk, hogy rengeteg tapasztalattal rendelkezünk a költöztetés terén. Számunkra nincs megoldhatatlan helyzet, ügyfeleinket sosem hagyjuk cserben. Gyakorlott fuvarozó szakemberek irányítják és hajtják végre a rakodást és szállítást, odafigyelve az Ön ingóságaira.

Nagy kapacitásunkból kifolyólag akár már aznap, néhány órán belül megkezdjük a költöztetést,

vagy ha csak kisebb bútorszállításról van szó, tehertaxi csapatunk rövid időn belül kiér Önhöz. Nehéz tárgyak mozgatása és szállítása sem okoz problémát, gyakran ablakon vagy erkélyen keresztül húzunk fel vagy engedünk le zongorát, páncélszekrényt, stb.

költöztetés budapesten

Költöztetés Budapest területén, vidéken, illetve Európa-szerte is igénybe vehető a Servitiustól. Magánszemélyek és vállalkozások is kereshetnek minket, a kis garzonlakástól a komplett irodaházak költöztetéséig bármilyen feladattal megbirkózunk. Weboldalunkon rengeteg információt és tanácsokat is találhat a költöztetéssel kapcsolatban. Tájékozódhat szolgáltatásainkról, valamint egyedi, percalapú számítási módszerünkről, mely átláthatóbb és olcsóbb is az Ön számára. Ezen felül valódi ügyfelek valódi visszajelzéseit is olvashatja, melyekből Ön is megbizonyosodhat tisztességünkről. Válassza a Servitiust!