Klímaszerelés immár két évtizede

A nevünk lehet, hogy változott, azonban minden más maradt a régi. A Klíma Duó ma már Ódor Klíma, azonban elhivatottságunk, szakértelmünk és profizmusunk a régi, tapasztalatunk pedig nagyobb, mint valaha.

Hiába vagyunk immár több, mint két évtizede a szakmában, fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan képezzük magunkat a legújabb technológiák terén; így mindig a lehető legkorszerűbb szolgáltatásokat nyújthatjuk.

Mi nem csupán beszereljük a klímát, de a javítást és karbantartást is ránk bízhatja, hiszen mindenünk a klíma. Keszthely és Hévíz ötven kilométeres körzetében állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Egy légkondicionáló élettartama egy hónap és húsz év között változhat, ami jórészt annak a márkájától függ. A piacon nagyon sok az úgynevezett „noname” márka. A feltűnően alacsony ár, és a nagyon rövid garanciális idő már gyanakvásra adhat okot, de mindenképpen érdemes a klíma megvásárlása előtt kikérni szakember véleményét. Éppen ezért mi a leginkább megbízható, bevált típusokkal dolgozunk. Természetesen egy minőségi készülék önmagában még nem garancia a hosszú, gondtalan működésre, hiszen a rendszeres klíma karbantartás is rendkívül fontos.

A légkondicionáló átnézésére a legjobb időpont a hűtési szezont megelőző időszak.

Nagyon fontos a légszűrők tisztán tartása, illetve a kültéri egység falevelektől és egyéb szennyeződésektől történő megtisztítása is. A mai, modern klímák már meglehetősen összetettek, ezért semmiképpen sem érdemes házilag megkísérelni a szerelést. Ez továbbá a garancia idő előtti elveszítésével is járhat.
Eljöhet az idő, amikor a készülék egyre gyakrabban elromlik; ilyenkor érdemes szakemberrel tüzetesen átnézetni, és szükség esetén kicserélni valamelyik főbb alkatrészt. Ez még mindig olcsóbb, mint egy új klímát venni, azonban érdemes figyelembe venni, hogy egy sokkal újabb és modernebb típus jellemzően kevesebb energiát fogyaszt, illetve hosszabb ideig nem lesz vele gond.

Amennyiben minket választ a munkára, az időpont egyeztetése után felmérjük a helyszínt, majd részletes írásos ajánlatot adunk. Ha megrendeli a munkát, újabb időpontegyeztetés után kiszállunk, és a feladatot gyorsan, magas minőségben elvégezzük. Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk.