Hatékony ipari takarítás ipari súrológéppel

Modern, ipari takarítási megoldásokért forduljon az Extrém Cleanhez! A hatékony takarításhoz szakképzett munkaerő mellett professzionális eszközökre is szükség van.

Ezeket biztosítja vállalkozása számára az EClean. Vásárolhat vagy bérelhet tőlünk olyan különféle ipari takarítógépeket, mint súrológép, padlótisztító, ipari porszívó, gőzborotva… Kínálunk használt készülékeket is, ezek gondosan karbantartott, jó állapotú gépek, így nem érheti Önt semmilyen hátrány.Takarítógépeink bármilyen körülmények között megállják helyüket, élettartamuk és megbízhatóságuk is kifogástalan.

Az ipari súrológép, avagy súrolóautomata napjainkban az üzemi takarítás egyik alapkelléke. Sőt, már nem csak bevásárlóközpontokban és üzemcsarnokokban alkalmazzák, hanem közepes méretű áruházakban, szalonokban, raktárakban is. Nem csoda, hiszen nagyban megkönnyíti és felgyorsítja a mindennapos takarítást. A Weidner új generációs súrolóautomatái az egyszerű használhatóság jegyében születtek meg, melybe beletartozik a könnyű és költséghatékony szervizelés és fenntartás.

Az egytárcsás polírozó- és súrológépekhasználhatók parketták, hajópadlók tisztítására és csiszolására, márvány, kő és műkő felületek hatékony tisztítására. Létezik gyalogkíséretű önjáró, illetve vezetőüléses kialakítású ipari súrológép. Mindkét típus könnyen irányítható és kezelésük is hamar elsajátítható.

Mind a gyalogos, mind a ráülős súrológépek külön tartályba gyűjtik a piszkos vizet a tisztától, rendkívül higiénikus takarítást téve lehetővé. A tartályokat nagy nyíláson keresztül kényelmesen lehet tisztítani, és a szennyvíz leöntése is egyszerű.

A tiszta munkakörnyezet nem csak törvényi előírás, hanem egészségügyi okokból is elengedhetetlen. Ráadásul a munkakedven is kétségtelenül meglátszik, ha a dolgozók kulturált körülmények között végezhetik a munkájukat.

Egy hatékony, profi ipari súrológép többmilliós beruházást jelent, viszont akár bérelhet is gépet az Extrém Cleantől! Ezáltal egyszerre nagy kiadás helyett tartós megoldást biztosítunk havi bérleti díjjal. Az általunk forgalmazott gépeket szervizeljük is, továbbá nagy alkatrész készlettel rendelkezünk a kopóalkatrészek pótlásához.