Ha a minőség mellett az ár is fontos

Az Onlinetoner webáruház jelenti a tökéletes választást azok számára, akik a nyomtatójukhoz keresnek létfontosságú fogyóeszközöket, legyen az például eredeti vagy utángyártott nyomtató patron. Az eredeti termékek maguktól a nyomtatók gyártóitól érkeznek, és vételáruk ennek megfelelően magasabb.

Ezzel szemben az utángyártott, más néven kompatibilis tintapatronok vagy tonerek jóval alacsonyabb, barátságos árakon kaphatóak, miközben a minőség magas színvonalú marad. Ezek gyakorlatilag az eredeti patronok és tonerek minőségi replikái, amik mindegyikét alapos tesztelésnek vetjük alá, hogy kizárólag megbízható termékeket kínálhassunk. Lényeges megjegyezni, hogy rossz minőségű, úgynevezett eco (B minőségű) tintapatronokat nem forgalmazunk.

Kínálatunk SIRA Certification, BureauVeritas és SMTC tanúsítványokkal is rendelkezik. Az elmúlt több, mint egy évtized alatt volt szerencsénk egy megbízható beszállítói hálózatot kiépíteni; kizárólag ellenőrzött magyar és külföldi beszállítókkal dolgozunk. Minden jelentős nyomtató gyártó (Epson, Samsung, Xerox, Hewlett-Packard (HP), Brother, Dell, IBM, Konica Minolta, Kyocera, OKI, Panasonic, Ricoh, Sharp, Philips, Canon, Lexmark és Toshiba) népszerűbb típusához kínálunk fogyóeszközöket.

Amennyiben nem vagy biztos abban, hogy pontosan milyen típusú tintapatron vagy toner kell nyomtatódba, az általunk készített, könnyen és egyszerűen használható tonerkereső segítségedre lesz, amibe elég mindössze nyomtatód típusát beírnod.

Tonerek és patronok mellett választékunkban találhatóak remek minőségű fotópapírok, öntapadós címkék és fóliák is, de adathordozókat és USB-kulcsokat is kínálunk.

Látogass el webáruházunkba, ahol barátságos árakkal, állandó akciókkal és magas minőséggel várunk!