Fajtaspecifikus táplálás az Eukanuba termékekkel

Minden felelős gazdi a legjobbat szeretné kedvencének, főleg ha a megfelelő táplálásról van szó. Az Eukanuba termékek piacvezető, prémium minőségű eledelek.

Miben rejlik a titok?

Az Eukanuba gyártója, az IAMS a többi hasonló céghez több időt, pénzt és energiát fordít kutatásokra és fejlesztésekre állatorvosok és szakértők bevonásával. Filozófiájuk, hogy a kutyák és macskák egyaránt ragadozók leszármazottai és így ma is eszerint kell őket táplálni. Az tápok kizárólag állati eredetű fehérjét (főként csirkét és bárányt), illetve más kiváló minőségű hozzávalókat tartalmaznak.

 

Eukanuba termékek

Az Eukanuba termékek skálája igen széles: igyekeznek minden kutya és cica számára fajtájához, életkorhoz és testtömeghez megfelelő tápokat megalkotni.

A cég a részletekre és különféle állatorvosi problémákra is gondol. Kaphatók specifikus tápok cukorbeteg, túlsúlyos és hízásra hajlamos, bőrbeteg, emésztőszervi beteg kutyáknak és macskáknak. Az Eukanuba termékek évek óta nyerik el folyamatosan kutyák és cicák milliói, és gazdáik tetszését, hála a közel 50 éves kutatómunka által kifejlesztett prémium tápoknak. A minőség garantált: mire az Ön kezébe kerül egy zacskó Eukanuba táp, az már 120-at is meghaladó ellenőrző teszten esett át, hiszen a cég a termelés minden fázisában ellenőrzi termékeit. Legyen Ön is felelős, tudatos gazdi!

Eledeleink által kedvence egészséges és energikus marad!