Ezerarcú Thaiföld

Ha változatos és egzotikus helyre szeretnél utazni, Thaiföld az egyik legjobb választás.

Ez a Délkelet-Ázsiában található ország rengeteg látnivalóval és élménnyel kecsegtet, méltán népszerű a turisták körében. A békés, tengerparti nyugalmat keresők és a nagyvárosi pezsgés rajongói számára is ideális egy thaiföldi nyaralás.

Thaiföld sokszínűségében megtaláljuk a Távol-Kelet minden jellegzetességét, a biztonság miatt nem kell aggódnunk.

A történelem, a vallás és a kultúra iránt érdeklődők temérdek buddhista szentélybe, ősi kolostorba, pazarul díszített templomokba, palotákba, apró halászfalvakba látogathatnak el. A főváros, Bangkok nyüzsgő, különleges hangulata mindenkit magával ragad, ugyanakkor nem csak az éjszakai élet miatt érdemes idelátogatni. Nemzeti parkok, a Skytrain magasvasút, történelmi emlékek, templomok és úszópiacok is várják a turistákat.

Ha inkább a tengerpartot célozzátok meg, Thaiföld nyaralásra legalkalmasabb részei Koh Samuin – több mint 20 stranddal –, Koh Chang búvárkodásra és dzsungeljárásra, Phuket pedig a vízi sportok szerelmesei és a kikapcsolódásra vágyók számára igazi földi paradicsom. Az országot gazdag és változatos gasztronómiája, különleges ételei teszik még izgalmasabbá.

Foglalj még ma Invia.hu-n található több mint 3000 last minute utazási ajánlatból és valósítsd meg álmaid thaiföldi nyaralását!