Epo-Trend: minden, ami padló

Az Epo-trend Kft. több, mint tizenöt éve kínál megoldásokat a különböző problémákra, amik padlókkal és speciális felületekkel kapcsolatban felmerülnek.

Partnereink nem csupán abban lehetnek biztosak, hogy eszközeink és technológiáink a lehető legkorszerűbbek és leghatékonyabbak, de abban is, hogy minden esetben környezetkímélő megoldásra törekszünk.

Többek között kínálunk gépeket a padló kialakításának összes fázisához. Ez magában foglalja a talaj megmunkálásához használt eszközöket, a betonozó eszközöket, aljzatkiegyenlítő padlókat és padlócsiszoló szerszámokat.

A betoncsiszolás viszonylag új eljárásnak számít, hiszen alig több, mint harminc éve jelent meg Amerikában, és Európában csak a kilencvenes években kezdett el terjedni, azonban az utóbbi néhány év során is rengeteget fejlődött az alkalmazott technológiája. A gyémántszerszámok gyors fejlődése valóságos forradalmat hozott a betoncsiszolás területén. Hogy cégünk lépést tarthasson a rohamos technológiai fejlődéssel, és a lehető legszélesebb portfólióval rendelkezzen, fúzióra léptünk a TM márkával, aminek köszönhetően a TM termékeit saját márkanév alatt forgalmazzuk.

Kínálatunkból ki kell emelnünk a TM-Epo-trend Camel betonmaró gépet.

Ez az eszköz tökéletesen alkalmas az eddig túl időigényesnek ítélt feladatok elvégzésére is. A hasonló eszközöknél akár háromszor hatékonyabban és gyorsabban is képes elvégezni a munkát, mivel rendkívül széles marási szélességgel és mélységgel rendelkezik.
Amennyiben bármilyen technikai jellegű, vagy egyéb kérdése merül fel, látogasson el honlapunkra, vagy írjon munkatársainknak!