Egy csapatépítő is lehet felemelő élmény! Exkluzív helyszínek a Dunán

Szervezzétek idén különleges helyszínre a csapatépítőt! Lenyűgöző panoráma, izgalmas kulináris élmények, borkóstolók és felejthetetlen szórakozás vár rátok Budapest exkluzív rendezvényhajóin.

Az állóhajók több helyszínen horgonyoznak, így bulizhattok akár a Lánchíd lábánál (Spoon Café &Lounge), az Erzsébet-híd és a Lánchíd között (Columbus) vagy a Szent István Parknál (Vogue). Ha viszont hajókázni szeretnétek a Dunán, ajánljuk a sétahajóként is funkcionáló rendezvényhajókat, mint amilyen a Zsófia vagy az Onyx.

Egészen kicsi társaságoktól a többszáz fős rendezvényekig lehetőséged van az eseményt rendezvényhajón tartani. A hajók jellemzően több teremmel és terasszal rendelkeznek, így bőven van hely akár több csoport számára is. A különböző kialakítású helyiségek ideálisak kisebb-nagyobb konferenciák, partnertalálkozók, termékbemutatók, céges csapatépítők megrendezésére, de privát ügyfelek számára is tökéletes családi rendezvények, ballagások, esküvők és lakodalmak lebonyolítására. A legtöbb rendezvényhajó modern hang- és fénytechnikával rendelkezik, így bálok, kisebb koncertek, közönségtalálkozók céljából is megfelelő helyszínt jelent.

A rendezvényhajók egyik legvonzóbb tulajdonsága a róluk nyíló lélegzetelállító panoráma, ám a gasztronómia sem elhanyagolandó szempont, hiszen egy jó partihoz elengedhetetlen az ízletes, minőségi étel- és italválaszték. Hagyományos magyar konyha, fúziós konyha, vagy épp távol-keleti ételek? A hajók különféle konyhákkal rendelkeznek, mindenki megtalálhatja az általa kedvelt ízvilágot. A rendezvényhajók többsége megfelelő helyszíne ültetett svédasztalos vacsoráknak, díszvacsoráknak, koktélpartiknak és grillpartiknak. Lehetőségetek van borkóstolásra is, ahol a hazai borok legkiválóbbjait ízlelhetitek meg. Csodáljátok a naplementét és Budapest pompás nevezetességeit egy pohár borral a kezetekben! A hajók lounge bútorzata maximális kényelmet biztosít a kikapcsolódáshoz.

A Dunán állomásozó, bérelhető álló- és sétahajók számtalan rendezvénynek adtak már otthont. Próbáljátok ki Ti is, milyen egy igazán páratlanés lenyűgöző helyszínre szervezni egy partit vagy konferenciát!