Egészséges tápok a Petnet webáruházból

Nincs időd elmenni eledelért kisállat boltba? Netán olyan helyen laksz, ahol egyáltalán nincs is ilyen?

Rendelj online, kényelmesen a Petnet állateledel webáruházból! A Petnetnél mindent megtalálsz, ami csak a helyes, felelősségteljes állattartáshoz szükséges. Kutya, macska, madár, rágcsáló, hüllő vagy hal – bármilyen faj legyen is a kiskedvenced, nálunk minden felszerelést, eledelt és játékot megtalálsz. Kisállataink egészsége nagyban függ a helyes táplálástól.

A Petnet állateledel webáruház kínálatában minőségi termékek szerepelnek,

melyek segítenek biztosítani a megfelelő tápanyag és vitamin bevitelt. Kutyáinknak és macskáinknak is magas fehérjetartalmú táplálékra van szüksége. Webáruházunkban különböző piacvezető márkák prémium eledeleiből választhatsz, melyekben valódi, állati eredetű fehérjék és más természetes alapanyagok vannak.

Száraztápok, konzervek, nedvestápok, jutalomfalatkák, kiskutyáknak és kiscicáknak tej, tejpótló termékek is kaphatók. Állateledel webáruházunk egészségügyi problémákra kifejlesztett tápokat és étrendkiegészítőket is forgalmaz, így például cukorbeteg, hízásra hajlamos, emésztőrendszeri- vagy vesebetegségben szenvedő kutyák, húgykövességben szenvedő macskák részére is. A Petnet madarak, rágcsálók és hüllők részére is kínál eledeleket. Nézz be hozzánk!