Egészséges fogak, tökéletes mosoly

Többé nem kell félned a fogorvostól, ha a győri Dentys fogászati rendelőbe látogatsz.

A Dentysnél kellemes környezetben, csúcstechnológiával felszerelt rendelőkben, fájdalommentes kezelésekben lehet részed.

Pácienseinkről biztonságos elektronikus nyilvántartást vezetünk, már az első telefonáláskor felvesszük adatait és bekerül a rendszerünkbe. Így kiküszöböljük az adminisztrációs hibákat, továbbá nem fordulhat elő elkeveredett karton sem. A konzultáció során röntgenfelvételt készítünk, alaposan megvizsgáljuk szájüreged és fogaid állapotát. Így tehát átfogó képet kapsz a fogaid egészségéről, esetleges szükséges kezelésekről.

 

Dentys fogászat Győr

A Dentys fogorvosi rendelőben szájsebészeti beavatkozásokat is végzünk.

Ide tartoznak a fogeltávolítások (bölcsességfog is), foggyökér és gyökércsúcs eltávolítások, ínyplasztika és más beavatkozások. Az egyik leggyakoribb szájsebészeti műtét a bölcsességfogak eltávolítása. A bölcsességfogak sajnos nem túl „bölcsek” – rengeteg embernek okoznak akár kínzó fájdalmat. Hajlamosak néha vízszintesen nőni, de akkor is gyötrik a gazdájukat, ha szűkös a helyük. A fogorvos által készített röntgenfelvételből viszont már előre sejthető, hogy okoznak-e a későbbiekben problémát.

Amennyiben eltávolított foga(i)d helyére fogpótlást szeretnél, győri fogászati rendelőnk áll rendelkezésedre ebben is. A Dentys szakemberei csak kifogástalan minőségű anyagokkal dolgoznak, melyeket mérnöki pontossággal, precíz tervezéssel a Te fogsorodhoz, arcszerkezetedhez készítenek el. Koronák, hidak, műfogsorok, implantátumok készítésével bátran fordulhatsz hozzánk.

Merj mosolyogni, legyél büszke a fogaidra! A Dentys fogorvosi rendelő gondoskodik szájüreged és fogaid egészségéről.