Duguláselhárítás éjjel-nappal

Itt a főszereplő elsősorban a konyhai illetve a fürdőszobai szaniterek tisztán tartása. Rengeteg gondtól és bosszúságtól kíméljük meg magunkat, ha nem csak akkor cselekszünk, ha már bekövetkezett a baj és csak a duguláselhárítás éjjel-nappal jöhet szóba, hanem egy folyamatos, időszakos karbantartási művelettel költséghatékonyabba és persze bosszúságmentes megoldásokkal karban tudjuk tartani csőhálózatunkat. Elsősorban ahol lassabb a lefolyás, mint például a konyhában, ennél az esetnél számolnunk kell a csövekben történő zsírlerakódásokkal. Ennek a feloldásához speciális szerekre van szükség. A boltokban található szerek, esetleg vegyszerek nem mindig használhatóak.

Kis mennyiségben van bennük olyan koncentrátum, amivel hatékonyak lehetünk.

A csapatunk olyan anyagokat használ, ami bejut a legkisebb helyekre is. Nagy hatásfokkal dolgozik a zsír, és egyéb lerakódások ellen. És ennek tetejében még biológiailag lebomló anyagokkal dolgozunk! Nem bízunk semmit a véletlenre. Ha az otthoni karbantartást választjuk, figyelnünk kell azonban arra, hogy ne vigyük túlzásba a maró hatású vegyszerek használatát. Ez nagyobb dózisban akár károsíthatják csővezetékeinket.

Ha a duguláselhárítás után is fenn marad a probléma, komolyabb beavatkozásra van szükség.

Akár az egész csővezeték cseréjét is eredményezheti egy ilyen beavatkozás. Ha már a szifontisztítás vagy esetleg a pumpálás nem segít, ne habozzon. Hívjon szakembert időben. Minél tovább vár, annál hosszabb és költségesebb beavatkozásra lesz szükség.