Büntetőjogászra van szüksége? Hívja a Lőrik Ügyvédi Irodát!

Ha Önt valamilyen ügyben gyanúsítottként vagy tanúként hallgatják ki,

érdemes már a nyomozati szakasz legelején büntetőjogász segítségét kérni. A büntetőjog az emberiség történelmében már a kezdetektől fogva jelen van – gondoljunk akár a Bibliai eredendő bűnre vagy Káin és Ábel történetére.

Manapság elég, ha belenézünk egy híradóba, máris megannyi büntetőjogi kategória képviselteti magát: emberölés, korrupció, karambol, lopás, pénzmosás, stb. Bárki találhatja magát olyan helyzetben, hogy akár vádlottként, gyanúsítottként vagy sértettként egy büntetőeljárás érintettjévé válik.

Lőrik büntetőjogász

Ilyenkor már a kezdeti szakaszban célszerű büntetőjogászt, védőügyvédet fogadni,

aki a részletek megismerése után felépíti a védelmi stratégiát. A büntetőeljárásban a terheltnek joga van a védelemhez, így a saját maga által választott büntető védőhöz is.

A gyanúsítottat, vádlottat mentő, illetve a felelősségét enyhítő tények felderítését szintén a büntetőjogász szorgalmazza, mint ahogy a jogszabályokban biztosított egyéb jogainak érvényesítését is ő segíti elő. Ha szeretné szakember segítségét igénybe venni, a budapesti Lőrik Ügyvédi Iroda örömmel áll rendelkezésére.

Dr. Lőrik József büntetőjogász teljeskörű védelmet nyújt mindazoknak, akik valahogyan érintettek egy büntetőeljárásban. Konzultációért és bővebb információkért keresse a Lőrik Ügyvédi Irodát!