Biztonsági plombák a Banktechtől

Minőségi biztonságtechnikai eszközöket keres? Forduljon a Banktech szakembereihez!

Cégünk termékpalettája a komplett trezortermek kivitelezésétől a kisméretű otthoni széfekig mindenre kiterjed. Forgalmazott termékeink a MABISZ által minősített eszközök és berendezési tárgyak.

Kicsi, ám annál fontosabb és értékesebb biztonságtechnikai eszközök a különféle plombák és biztonsági matricák. Ezekkel az élet számos területén találkozhatunk, például közüzemi fogyasztást mérő eszközöknél, fuvarozásnál, garanciális termékeknél stb. Igen hasznos kellékek, ezért egyre több helyen jelennek meg. Nem ritkán a belső lopások, rablások ellen alkalmazzák, valamint az incidensek utólagos felderítésében is értékes információkat árulhatnak el.

A Banktech termékei között többféle típusú plomba és biztonsági címke/ragasztószalag is megtalálható.

A műanyag plomba célja egy védett (tároló) tárgyjelképes zárására szolgál. A plombák felhelyezése és levétele egyszerű, nem igényel speciális szerszámokat (szétnyitása roncsolás nélkül nem lehetséges). A New-Lokés Bi-Lokbiztonsági plomba feszesre húzható, sokoldalúan használható. Ideális többek között pénzszállításnál zsákzáráshoz, logisztikai, mezőgazdasági és élelmiszeripari felhasználásra.

A műanyag plombáknál biztonságosabbak a fémplombák és sodrony plombák, ezek ugyanis csak valamilyen vágóeszköz segítségével távolíthatók el. Kiemelt biztonsági fokozattal rendelkeznek,így nagymértékben közreműködnek értékei védelmében. A sodrony plombaszintén feszesre húzható, univerzálisan használható típus, míg a Banjo fémplomba fix hosszúságú. Utóbbi NAV jóváhagyással rendelkezik, így vámzárként is alkalmazható.

A műanyag és fémplombákhoz hasonló funkciót látnak el a biztonsági címkék és ragasztószalagok. Ezek védett csomagok, dobozok, ajtók lezárására alkalmasak. A címkék illetéktelen eltávolítására, majd észrevétlen visszaragasztására nincs lehetőség, lehúzáskor ugyanis megjelenik egy rejtett felirat, mely jelzi az érvénytelenséget („void” vagy „opened”).

Nem tudja eldönteni melyik jelöléstechnikai eszközt válassza? Forduljon a Banktech tanácsadójához, aki segít a legoptimálisabb biztonsági kelléket megtalálni!