Biztonság a világ bármelyik országában

Talán csak egyetlen közös dolog van egy egzotikus, trópusi nyaralásban, egy külföldi üzleti útban és egy csupán pár napos városlátogatásban: bármikor történhet valamilyen váratlan esemény, ami nagyon könnyen megkeserítheti az életünk.

Természetesen mindig óvatosnak kell lenni, és érdemes pár alapszabályt betartani, hogy minimalizáljunk mindenféle kockázatot. Például fontos tudni, hogy Magyarország nagyobbik részével ellentétben a világ számos országában a csapvíz nem feltétlenül ajánlott ivásra, mivel annak tisztasága nem megfelelő. A kifogásolható víz ivása könnyen járhat kellemetlen baktériumok elkapásával is.

Bárhol is járjunk, a helyi zsebtolvajok imádják a részeg turistákat, ezért a túlzott lerészegedést érdemes elkerülni. Pénztárcánkat, benne okmányainkkal, és egyéb értékeinket egyébként is érdemes a szálloda páncélszekrényében tárolni, ahol biztonságban van, mert egyébként könnyen elveszíthetjük, és külföldön okmányok nélkül gyakran még annál is rosszabb, mint amilyennek elsőre hangzik.

Lehetünk azonban bármilyen óvatosak is, egy megbízható utasbiztosítást semmi sem pótolhat.

Egy Axa utasbiztosítás megkötése után viszont nyugodtan utazhat bárhová, velünk biztonságban lesz. Az sem baj, ha ezt az utolsó pillanatra hagyja, hiszen az utasbiztosítás megkötése után csupán négy órával már érvénybe is lép, tehát akár az indulás előtt is sort lehet rá keríteni. Az utasbiztosítás online megkötése csupán néhány percet vesz igénybe, azonban az első alkalomkor érdemesebb lehet kicsit többet is rászánni, hiszen különböző változatban kínáljuk a biztosításokat.

A Referencia a leginkább gazdaságos változat, azok számára, akiknek fontos a biztonság, de a lehető legkevesebb pénzt kívánják utasbiztosításra fordítani. Arról azonban szó sincs, hogy fapados biztosítás lenne, hiszen többek között állja a felmerülő orvosi és fogorvosi kezelések, illetve a szükséges gyógyszerek költségeit is. Magyarul beszélő asszisztencia szolgáltatásunk is részét képezi, ami bárhol, és szó szerint bármikor segítségére lehet.

A Komfort fokozatú utasbiztosítás mindezeken felül már balesetbiztosítást, poggyászbiztosítást és felelősségbiztosítást is magában foglal.

Az Excellence fokozat jelenti a legteljesebb körű utasbiztosítást. Ebből már a légi utasbiztosítás sem hiányzik. Az utasbiztosítás alapváltozata fedezetet nyújt a legtöbb szabadidős sportra, azonban a kockázatos sportokra is lehetősége van kiegészítő biztosítást kötni.

Válassza bármelyik ajánlatunkat is, velünk bárhol a világon biztonságban lesz.