Ásvány terápia a testi-lelki betegségek kezelésére

A természetgyógyászatnak már szinte az idők kezdete óta része a különböző ásványok, kövek használata.

Az ásványok különböző frekvenciájú rezgéseket bocsátanak ki magukból. Az emberi szervek szintén sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, a rezonancia eltérése rossz közérzetet, betegséget eredményezhet. A harmóniát visszaállíthatjuk a megfelelő kövek használatával. Ez a terápia nem helyettesíti az orvosi kezelést, de kiegészítésként remekül alkalmazható.

Az AjándÉkszer webáruház kínálatában ásvány karkötő, nyaklánc, fülbevaló, kulcstartó és rózsafüzér is széles választékban szerepel. Az ásvány ékszer viselése azért is jó, mert a kő folyamatosan fejtheti ki hatását.

Az ásványok rezgései hatékonyan működnek testi és lelki betegségeink kezelésében. Azt, hogy a panaszaira melyik kő javasolt, a weboldalon elérhető ásvány kalauz segítségével tudhatja meg. Stressz csökkentésére kiválóan alkalmazható egy ásvány karkötő vagy nyaklánc ametisztből, amazonitból vagy cseresznyekvarcból.  Az immunrendszert hatékonyan erősíti szintén az ametiszt, a smaragd, gránát, borostyán.

Érdekesség, hogy az az ásvány, amire éppen szükségünk van, kellemes tapintású számunkra, kezünkbe véve felmelegszik. Az a kő, ami hideg marad, pillanatnyilag nem szükséges a szervezetünknek.

Az AjándÉkszer webshopban csakra ásvány karkötő és nyaklánc, babaváró karkötő, anya-lánya és apa-fia ékszerek, horoszkópos karkötők is kaphatók.