A hátizsákok ma már divattá váltak

Régen a túrázáson és az iskolás éveken kívül nem volt jellemző a használatuk, ámbár mostanra egészen más a helyzet. Így a hátizsákok már minden stílusos nőnek kiegészíti a gardróbját. Manapság már nem csak sportos fazonúakat lehet beszerezni, hanem igazán elegáns, csinos bőrből készülteket is.

A hátizsákok viselése kényelmes és laza megjelenést tükröz, könnyebb velük a mozgás, mert mindkét kezünk szabadon van.

Rendelkezhetnek sok zsebbel, mely a pakolás szempontjából hasznos lehet. Nem csak egyszerű színekben kapható, hanem extrém rikító színben is találsz lényeg, hogy mintázatában passzoljon az aznapi öltözékedhez. Különféle díszítések is szerepet kaptak például fémcsatos, szegecses és kisebb nagyobb köves vagy figurás motívumos változatban. Anyaguk lehet bőr, műbőr, ruha. Némelyik úgy van kialakítva, hogy válltáskaként is használható, mert több pánt van rajtuk.

Ha már nem követi a trendeket és komolyabbnak érzi magát ezzel sincs gond, mert tőlünk rendelhet egyszerű, szolid és letisztult terméket.

Említsük meg a mini hátizsákot, melyet utazáskor vagy egy kis sétára visszük magunkkal.

Kényelmes viselet, ha a fontosabb dolgainkat szeretnék bepakolni. Légyege, hogy szinte észrevehetetlen, hogy rajtunk van ennek bizony az aranyszabálya, hogy ne tömjük tele, mert így külsőleg feltűnően csúnya. Válogasson kedvére honlapunkon belül. Most minden terméket ingyen házhoz szállítunk, és ezen felül élhet kedvezményeinkkel. Kártyás fizetés esetén 3% árengedményt adunk.